Bine aţi venit pe pagina oficială a municipiului Caransebes !

În atenția asociațiilor de proprietari și a persoanelor fizice și juridice! (măsuri pentru menținerea ordinii și curățeniei în municipiul Caransebeș)

 

  Invest Romania - A strategic choice

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinantate de

Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati  http://www.fonduri-ue.ro/,

 www.inforegio.ro si  www.facebook.com/inforegio.ro

Platforma CityHealth este pusă în mod gratuit la dispoziția Primăriilor și Cetățenilor pentru informarea corectă cu privire la gestionarea cazurilor de Coronavirus pe toată perioada de criză.

 

 


 

APEL CĂTRE DONATORII DE SÂNGE

Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița face un apel către toți cei care sunt eligibili pentru a dona sânge să facă acest gest, atât de necesar semenilor aflați în nevoie. Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița se confruntă cu o scădere a numărului de donatori de sânge, în timp ce la nivelul spitalelor din județ a crescut foarte mult consumul de sânge și componente sanguine. Mai mult, în ultimele luni, Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița a făcut cu greu față solicitărilor spitalelor din județ, fiind nevoit să aducă sânge din alte județe. În acest context, orice donare de sânge reprezintă un gest care poate salva vieți. Persoanele care doresc să doneze sânge se pot adresa Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, str. I.L Caragiale, nr. 1. Telefon/fax 0355/429591, 0355/429592, email: ctsresita@gmail.com Stiri Recente