Bine aţi venit pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Caransebeș!


În atenția asociațiilor de proprietari și a persoanelor fizice și juridice! (măsuri pentru menținerea ordinii și curățeniei în municipiul Caransebeș) 

Adresa de email primaria.caransebes@gmail.com se folosește și pentru primirea în format electronic a copiei cărții de identitate, conform Legii nr. 9/2023.

Servicii medicale optime pentru nou-născuți

Despre Serviciul de urgență 112

Instrucțiuni în caz de cutremur

Instrctiuni in caz de cutremur


Referitor la folosirea aplicației CityOn:

Înregistrare cont persoană fizică CityOn


Hotarare privind  aprobarea finantarilor nerambursabile de la bugetul local al municipiului Caransebes, a proiectelor declarate câștigătoare la procedurile de selecție organizate în anul 2023, conform Legii nr.350/2005.     


 

 

   


 


Reconfigurarea, fluidizarea și modernizarea transportului public în municipiul Caransebeș. 

Adaptarea acestuia la nevoile actuale ale populației municipiului Caransebeș.

Activitatea cotidiană în municipiul Caransebeş necesită un nivel ridicat de mobilitate în zona urbană. Reţeaua stradală a Municipiului, caracterizată prin străzi înguste nu poate face față traficului ridicat, din acest motiv se crează ambuteiaje pe principalele artere. O dată cu creşterea traficului a crescut şi nivelul poluării aerului, a poluării sonore şi a vibraţiilor, noxele fiind o cauză importantă a degradării mediului în municipiul Caransebeş. Pentru fluidizarea traficului şi pentru asigurarea mobilităţii în oraş este necesară folosirea mijloacelor de transport în comun (autobuze și microbuze electrice), încurajarea principal a folosirii mijloacelor alternative de transport: utilizarea bicicletelor, inclusiv circulatul pe jos în zonele centrale, cât și  implicarea activă în procesul decizional la nivel local al cetățenilor.

Vă rugăm să completați chestionarul alaturat  prin care dorim să identificăm câteva aspecte privind necesitatea modernizării și eficientizării transportului public în municipiul Caransebeș.


Primăria Municipiului Caransebeș anunță reluarea audiențelor cu publicul, după următorul program:
  • Persoane juridice: LUNI – ORA 13.00 – PRIMAR Felix-Cosmin Borcean
  • Persoane fizice: MARȚI – ORA 13.00 – PRIMAR Felix-Cosmin Borcean (Poliția Locală, Control Comercial, Diverse)
  • Persoane fizice: MIERCURI – ORA 12.00 – VICEPRIMAR Felician Pasere (Urbanism, Cadastru, Domeniu Public – terenuri, garaje, parcări)
  • Persoane fizice: MIERCURI – ORA 14.00 – SECRETAR GENERAL Ana Bratu (probleme juridice)
  • Persoane fizice: JOI – ORA 14 – ADMINISTRATOR PUBLIC Florin Bogdea (locuințe, locuri de muncă, spital municipal, taxe și impozite).
Înscrierile în audiență se pot face telefonic (0255-514887), la Registratura Primăriei Caransebeș (parter) pe baza actului de identitate, sau online, pe adresa de email primaria.caransebes@gmail.com, până cel târziu cu o zi înaintea datei când este solicitată audiența.


 

Stiri Recente