Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare Caransebeș  organizează  concurs de recrutare  pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor contractuale de execuție vacante, nivel M, cu norma întreaga, în conformitate cu prevederile H.G1336/2022  pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea si dezvoltarea  carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.


Rezultate analize apă, data de 22.11.2022


INFORMARE

Primăria Caransebeș informează cetățenii din municipiu că în urma analizării fizico-chimice, de către laboratorul DSP Reșița, a probelor de apă prelevate de la forajele cu pompă din Caransebeș (Parc Primărie, Șesu Roșu, Zăbranului/Simion Bărnuțiu, Cartier Nord, Piața Gugulanilor, Izvorul Maria, Cartier Balta Sărată), s-a constatat o depășire a concentrației maxim admise (0,5 mg/l), conform Legii 458/2002 actualizată, pentru parametrul AMONIU.

Creşterea concentraţiei de AMONIU în apă la valori de peste 1,5 mg/ l poate produce modificări ale gustului şi mirosului apei. Amoniul, în sine, nu are efecte toxice asupra organismului uman şi animal şi nu limitează folosinţa apei.

Actualizat in - 07.03.2023, la ora 08:25.