Bine aţi venit pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Caransebeș!


În atenția asociațiilor de proprietari și a persoanelor fizice și juridice! (măsuri pentru menținerea ordinii și curățeniei în municipiul Caransebeș)


 Măsuri de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie la încălzirea locuinței


  În conformitate cu prevederile Legii nr. 226 din 16.09.2021 și prevederile H.G. nr. 1073 din 11.10.2021 familiile și persoanele singure din municipiul Caransebeș al căror venit net mediu lunar pe membru de familie nu depășește 1.386 de lei – în cazul familiei – respectiv 2.053 de lei – în cazul persoanei singure, pot depune cereri şi declarații pe propria răspundere privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie la încălzirea locuinței cu: gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi și petrolieri la Direcția de Asistență Socială Caransebeș, cu sediul în strada Teiușului , nr. 24 .

   Ajutorul se acordă pe perioada sezonului rece 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022, în funcție de data înregistrării solicitării, după cum urmează: - începând cu luna depunerii cererii pentru solicitările depuse până în data de 20 a lunii;

- începând cu luna următoare depunerii cererii pentru solicitările depuse după data de 20 a lunii.

   De asemenea, familiile și persoanele singure ale căror venituri sunt de până la valoarea prevăzută mai sus pot beneficia lunar de suplimentul pentru energie, inclusiv în perioada sezonului rece.

   Formularele vor fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială Caransebeș sau pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei  municipiului Caransebeș - secțiunea Asistență Socială.


 PROGRAM  PRELUARE   CERERI:

  •    Marți – Joi    8:30 - 14.00
  •    Vineri -   8:30 – 12:00
  •    LUNI - Prelucrare/centralizare documente preluate.

Mai multe detalii aici

Primăria Municipiului Caransebeș anunță reluarea audiențelor cu publicul, după următorul program:
  • Persoane juridice: LUNI – ORA 13.00 – PRIMAR Felix-Cosmin Borcean
  • Persoane fizice: MARȚI – ORA 13.00 – PRIMAR Felix-Cosmin Borcean (Poliția Locală, Control Comercial, Diverse)
  • Persoane fizice: MIERCURI – ORA 12.00 – VICEPRIMAR Felician Pasere (Urbanism, Cadastru, Domeniu Public – terenuri, garaje, parcări)
  • Persoane fizice: MIERCURI – ORA 14.00 – SECRETAR GENERAL Ana Bratu (probleme juridice)
  • Persoane fizice: JOI – ORA 14 – ADMINISTRATOR PUBLIC Florin Bogdea (locuințe, locuri de muncă, spital municipal, taxe și impozite).
Înscrierile în audiență se pot face telefonic (0255-514885), la Registratura Primăriei Caransebeș (parter) pe baza actului de identitate, sau online, pe adresa de email primaria.caransebes@gmail.com, până cel târziu cu o zi înaintea datei când este solicitată audiența.

ATENȚIE! Accesul în clădirea Primăriei Caransebeș este permis doar cu purtarea măștii de protecție!


 

Stiri Recente